Lång sovmorgon

Håde mamma & Jonte har varit sjuka hela den här veckan & jag som trodde att jag skulle klara mig, men nej, i förrgår slog det ut & hade jätteont i halsen. Nu nyser jag ungefär varannan minut haha, får hoppas det blir bättre inom kort!
 
Idag har jag en lång sovmorgon, börjar inte förän 10 över 11 & då är det lite slöjd, ett prov & kanskekanske svenska sen slutar jag, jätteskönt! ska ta & plugga lite innan jag går så jag inte är helt omedveten om vad provet handlar om, hehe :)

En liten fruktstund

Det blev helt plötsligt en massa i skolan! har en uppsats att skriva på so:n om andra världskriget & jag känner att det kommer ta mig ca två veckor innan jag kan lämna in & förhoppningsvis vara nöjd. Kräver så himla mycket av mig själv innan jag kan lämna in t.ex ett prov & vara nöjd, haha..
 
Efter skolan idag så fixade jag ihop lite frukt som snabbast till mig & Jonte. Var riktigt gott & var längesen jag åt frukt nu känns det som. Får bli bättre på det!

Tatueringsfix

För ett tag sen frågade en kompis ifall jag kunde rita en tatuering till henne & yes, det är klart. Så har fullt upp med att rita en åt henne & sen har jag två till jag ska rita till två andra. Riktigt kul är det! dock kan jag få hjärnsläpp ibland & tappar koncentrationen så alla idéer bara försvinner, haha. Men när jag väl har en massa idéer i huvudet så är det riktigt kul! kommer nog att fortsätta med detta & rita då jag har tid oså :)