Sister♥

Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&redigering: Jag   Modell: Jag och Johanna
 
Har haft en underbar dag idag. Skoldagen var väldigt bra. Vi fick igen våra svenskaprov, jag fick ett D och det är det sämsta jag fått på ett svenskaprov men då kan jag meddela att det även är det svåraste provet jag gjort hittills i svenska, aja, godkänd iallafall:) efter skolan var jag med tjejerna från klassen på stan sen träffade jag finaste Sandra & sen Simon.
Ikväll cyklade jag & Johanna ner till älven och käkade mjukglass & tog lite bilder. Ni kommer få mer sen men nu ska jag krypa ihop & sova. Åker till pappa imorgon & är i stugan så ingen bloggning skulle jag tro.

Shortsväder

Har varit jättevarmt ute idag. Blir nästan sur på mig själv för att jag inte hade shorts, trodde jag skulle dö i min tröja + byxor. Har gjort bort två redovisningar idag, musiken & bilden, det gick superbra på båda två:) efter skolan gick jag ner till stan med Therese. Jag skulle träffa Simon, ska försöka träffa honom imorgon också annars lär jag inte träffa honom på en vecka:(
 
Nu ska jag iallafall ta & gå ut en stund sen lägga mig & se någon bra film & äta upp det sista jag har kvar av min B&J!♥♥♥ (Här ovan är även ett av shortsen jag klippte till för ganska längesen då jag var sjuk, om ni minns?)
 

USA del 4

(TILL SAN FRANSISCO)
 
Klockan 04.00 går vi upp, checkar ut & tar oss till flygplatsen. Vi bör vara på flygplatsen minst 2 timmar före avgång. Hinner vi så äter vi lite annars äter vi på flyget. Klockan 08.15 landar vi i Houston för att byta plan som sedan går vidare till San fransisco, det avgår 09.15. Vi landar i San fransisco 11.35 och hämtar då ut resväskorna. Vi åker till hotellet & är där cirka klockan 13.00. Vi checkar in senare och tar en tur i omgivningarna istället. Kanske besöker Fisherman's Wharf eller Chinatown. Efter det checkar vi in på hotellet. 
 
Dock är det inget hotell bestämt ännu, återkommer med det senare.