USA: dag 1

Tänkte nu börja visa bilder & skriva lite om resan i somras då jag var i USA med familjen. Jag är rätt sen med att dom här inläggen, men bättre sent än aldrig, eller hur?;)
 
Vi började iallafall våra tre veckor i Memphis & dit åkte vi den 7 juli.
 
 
När vi äntligen landat i Memphis packade vi upp & tog sen ett dopp i poolen. Efter det åt vi himla god mat & vilade ett tag & badade ännu mer. Var rätt coolt att poolen var format som ett hjärta. :')
 
 
Efter det spenderade vi kvällen uppe på hotellrummen & tog det lugnt. Vi var rätt trötta efter 13 timmars flyg så det passade bra att bara ligga & kolla på tv.
 
 
 
Det blev inte det längsta & bästa inlägget men första dagen gjorde vi inte särskilt mycket, hände mycket mer roligheter dag två som jag kommer skriva om inom kort! :)
 
 
 
 
 

Christmas college

Christmas ispiration
Är det bara jag som längtar grymt mycket till julen? varm choklad, pepparkakor, julklappar, allt! julen må vara den mysigaste årstiden på hela året, visst?:')
 
Idag gjorde jag bort ett av fyra prov så det känns bra. Jag hoppas att alla prov går som planerat så jag slipper en massa omprov & skit, men det tror jag nog. :) Hade iallafall tänkt lägga mig & kolla på näst sista avsnittet av tusenbröder. Kram!