Katjas dator

Hej!
 
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, har inte haft en dator till det. Iallafall så är jag ju i Umeå just nu. Har hunnit med en massa, badat, gått på stan och sånt där. Imorgon kommer Micke och Natalie och hämtar upp mig sen far vi till mormor. På torsdag ska jag till en kompis sen på fredag blir det boda boo med bästastevännerna + kusin tror jag.♥
 
Skriver imorgon, hoppas ni haft en bra start på lovet ni som har lov;)
Tumblr_mcp5qdhnac1rjj1hoo1_500_large
we♥it

Tierd

Nu ska jag gå och lägga mig efter en fullbokad kväll. Har bakat, städat, klippt klor och sånt där. Imorgon bär det av till Umeå, stannar där tills på onsdagkväll somsagt. Sen om jag har tur kommer finaste Sandra till Umeå med sin mormor för att shoppa och då skulle vi kanske fara och äta Mcdonalds, så gott!
 
Annars så ska jag försöka uppdatera så gott jag kan därifrån, annars svarar jag på era kommentarer på mobilen och bloggar då jag kommit hem till mormor. Hoppas ni får en bra start på höstlovetni som har höstlov vill säga.
we♥it
 

Vattendroppar

Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
 
Hejhej!
 
Idag har vi varit på en konsert som höll till på anderstorp. Det var helt okej, trodde verkligen det skulle vara dötråkigt. Efter det så tog jag och Ida bussen hem, himla härligt det var att inte behöva ha med sig väska och sånt där. Men imorgon skulle vi tydligen ta med oss "gympakläder" och kamera dom som har. Men jag orkar inte och vill inte ta med den så den får stanna hemma :)
 
Sen imorgon ska jag även packa, far till pappa på fredag och är där till onsdagkväll då Micke hämtar mig. Dom kör upp från Sandviken då och då blir det att umgås med dom lite på lovet, slipper vara själv iallafall;) haha såful.
 
Sista helgen på lovet kanske det blir Boda Boo med bästastevännerna Sofia och Ramina, kusin lär väl också följa:)