en bild från ikväll


Förlåt för den superdåliga uppdateringen idag.. Men har verkligen ingen blogglust just nu.

Kvällen har iallfall spenderats med Johanna och nu pratar jag på skype med Sebbe och Filip. Imorgon är det fredag och vanlig skoldag sen på kvällen ska jag fara till Sofia och se film med hon och några andra, det blir bra det.
Iallafall så hoppas jag att ni haft en fin dag!

Och gissa vilken kamera den där bilden är tagen med? Jo mormors, fick låna den, hon kom med den imorse. Gissa hur glad jag blev, så nu blir det mycket bilder!:D

tack sebbe:D

Hej!

Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket. Hade tänkt plugga lite till engelskan men det blev inte så mycket av det. Sebbe lärde mig iallafall regnbågs redigering i gimp, hehe, tack!:D Vet att jag egenligen borde kunnat det innan, men nej det kunde jag inte.

Nu ska jag gå och läsa igenom engelskan en vända. Kram på er!

Det där är inte regnbågs redigering, har ingen bra bild på det ännu. Det där är
bara en bild som jag gjorde ikväll någon gång.

dom hundar jag haft + har.


Här uppe är alltså alla mina hundar, dom jag har och har haft. Baloo längst upp har varit i mitt liv ända till 15 februari klockan två 2011. Anledningen till varför vi tog bort honom var för att han var gammal, hade ont och sånt. Så det kändes bättre för både mig och pappa att han fick somna in.

Blondy har jag ju kvar än. En väldigt korkad och osmart hund men ändå en av dom bästa. Hon ska vi behålla så länge som möjligt och än så länge är hon frisk och fri från sjukdomar.

Frisco är helt borta i huvudet, men samma sak där. En av dom bästa hundar som finns. Han gör allt möjligt, är inte rädd för någonting. Sommaren 2011 var han galen. Han hoppade upp för stegar och trodde att han skulle ta sig upp på taket. Springer efter bilen, hoppar ut från båten när vi kör ca 60? Simmade ca 3 km varje dag, for och hämtade pinnar i forsar osv.

Lite om mina hundar. Nog för att jag berättat om dom förr också, men där har ni lite mer nogrann information!