favvotröjan

Sitter med favvotröjan på, mysigt.♥ Det var farfars men tog den när han gick bort, faktiskt skön. Lyssnar på lite musik just nu, är trött men vill inte lägga mig ännu. Sen skulle jag ladda ner lite skräckfilmer till imorgon men har inte använt utorrent och det där på suuuuperlänge så hade glömt bort hur man gjorde men nu har jag fixat det. Tänkte att det kanske skulle gå snabbare nu än vad det gjorde förr men nej. Det tar typ 30 timmar för en film att ladda, haha..
jag saknar dig farfar♥

Stäääd

Måste verkligen ta itu med mitt rum nu. Sminket är utrspritt på hela golvet typ, haha. Mitt skrivbord är dessutom helt proppat med saker.
 
Idag har det iallafall varit en ganska jobbig dag. Har inte gjort särskilt mycket men har varit dötrött, nog aldrig varit sådär trött förr, haha. Det blev iallafall bättre efter ett tag :) 
 
Hade även tänkt fixa ihop lite bilder som jag kan visa, har riktigt dåligt med bilder just nu faktiskt. Men jag är för lat för att gå ut och ta några också. Måste bli bättre på att gå ut och sånt där märker jag:P

She's my bestfriend, ofcourse I'm going to tell her every thing what you just said

Haft en supertråkig kväll ikväll, mest legat framför tv:n och kollat på Stalkers. Hur bra som helst, hade nu tänkt försöka se lite Williams lista. Var längesen. Försöker även få tag i en dator, en laptop som jag kan ha på lördag, orkar inte flytta denna dator till rummet, usch så jobbigt.
Vi får se om jag får tag i någon, annars blir det kaos;p