aurgh

Börjar ju tro att jag inte har något liv längre. Det enda som ingår i mitt liv för tillfället är plugg, datorn, mobilen, äta och sova. Har ingen tid för kompisar känns det som, usch.
 
Testade att lägga på lite honung på ansiktet. Har hört att man får väldigt len hud och det fick man verkligen, ni som inte testat borde göra det tycker jag!:) Nu ska jag lägga mig och läsa klart boken till svenskan imorgon sen läsa igenom so:n en gång och efter så blir det lite film, kram!
 

i still remember all the sweet thing you said to me, they still keep me up at night

Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&redigering: jag
 
Igår så skjutsade mamma mig till Moa så jag sov där. Skönt att prata ut lite och sånt där. Nu inväntar jag mamma så att vi kan få i oss någon middag. Plugg och städning står på mitt schema idag. Usch vad jag är less på allt plugg vi får hela tiden. Imorgon är det soprov, onsdag nästa vecka är det musikprov och 21 februari engelskaprov. Är rätt säker på att dom kommer trycka in ett spanskaprov där någonstans också..
 
Imorgon åker jag hem till pappa och stannar där tills på söndag. Vad vi hittar på vet jag inte. På söndag, om jag hinner, kanske jag ska vara med Wilma. Känns som denna helg kommer bli bra ändå, får verkligen hoppas på det!
 

Mjölk och sockerkaka

Tänkte uppdatera lite nu innan jag sätter igång med pluggandet. Hade egentligen tänkt fixa ett tidsinställt inlägg till i afton så att jag slapp sitta och göra detta inlägg. Menmen, mitt fel att jag inte går upp i tid!
 
Annars har det varit en helt vanlig skoldag, ingenting särskilt har hänt. Hade skridskor på idrotten och det var inte ett dugg kul. Jag trodde det skulle vara roligare faktiskt. Fick så grymt ont i fötterna, helt sjukt! Sen att det är så gott som snöstorm gör inte saken bättre. Ni ser ju på bilden här uppe^ 
 
Nu blir det plugg till middagen och sen så ska jag fara till Moa. Vi hörs då vi hörs, kram!